loading...
vitrineziba
میر امید میررحیمی بازدید : 69 شنبه 14 اردیبهشت 1398 نظرات (0)

 

عرق کردن و بوی بدن :

عرق کردن یکى از مکانیسم هاى طبیعى بدن براى دفع سموم حاصل متابولیسم بدن است و به تنظیم دماى بدن کمک میکند.
بوى حاصل از عرق به دلیل آمین ها و هیدرولیز چربى است و توجه کنید که نیاز فلور نرمال پوست به این مواد در نهایت .باعث بوجود آمدن بوى نامطبوع عرق میشود.

دئودورانت و ضد تعریق :

اولین دئودورانت هاى ساخته شده مام ها بودند و به دنبال آن ها ضد تعریق روانه و بازار شد.

تفاوت دئودورانت و ضد تعریق :

دئودورانت ها براى مبارزه با بوى نامطبوع ساخته شده اند و به این منظور باید باکترى ها را کاهش دهند بنابراین در آن ها از الکل و یا مواد طبیعى آنتى باکتریال از جمله زغال فعال،روغن نارگیل و جوش شیرین استفاده میشوند لذا از خیس شدن .لباسهاى شما به دلیل عرق جلوگرى نمیکنند و فقط بوى حاصل از متابولیسم باکترى ها مهار میشوند.

طبق تحقیقات انجام شده مصرف روزانه ى این محصول باعث کاهش باکترى هاى مفید پوست خواهد شد.

در این محصولات مواد معطرى براى مهار بوى نامطبوع نیز به کار رفته اند.

ضد تعریق ها برخلاف دئودورانت ها ،با بستن مجارى غدد عرق با استفاده از نمک هاى آلومینیوم جلوى خروج عرق از مجارى را میگیرند و با تأیید سازمان غذا و داروى آمریکا تنها ضد عرق قوى محسوب میشوند و مواد دیگر مانند نشاسته تنها کاهنده ى عرق اند لذا توجه کنید که محصولاتى با عنوان ضد عرق فاقد آلومینیوم هیچ تضمینى در خصوص توقف این روند طبیعى بدن به شما نخواهند داد و پر واضح است که جلوگیرى از روند طبیعى بدن براى دفع سموم و تنظیم دما چندان مفید نخواهد بود و صدمات آن دور از ذهن نیست اما مطلبى در خصوص ایجاد سرطان با استفاده ى این محصولات تاکنون تأیید نشده است اما شک در خصوص تغییرات دى ان اى هنوز پابرجاست.

ضد عرق کلینیکال و معمولى:

امروزه به دلیل خاصیت اسیدى و پوسیده کردن لباس ها و ایجاد حساسیت ناشی از نمک هاى آلومینیوم سعى بر این شده است تا دو نوع جدید ضد عرق یا همان آنتى پرسپیرانت ها با عنوان ضد عرق کلینیکال با کاهش ٣٠ درصدى عرق و نوع معمولى با کاهش ٢٠ درصدى عرق روانه ى بازار شوند که چندان هم موجب توقف عرق نشده اما تاحدودى ادامه مطلب . . . . 

میر امید میررحیمی بازدید : 50 جمعه 13 اردیبهشت 1398 نظرات (0)

پاک کننده ها:

در دنیای امروز حتی اگر طرفدار فیسى بدون آرایش باشید بدون شک با وجود آلودگى هوا و فعالیت غدد سبایه براى تولید چربى پوست و جذب مواد معلق توسط چربى و ایجاد محیطى مناسب براى فعالیت میکروب ها،نیازمنده پاک کننده هایی برای صورت خود هستید تا از شر جوشهاى سر سیاه ایجاد شده و آکنه در اثر بسته شدن منافذ و تجمع چربى ،میکروب ، مواد آرایشى و سلولهاى مرده خلاص شوید.

اغلب افراد از لزوم شستشوى پوست صورت باخبرند اما روش صحیح را ندانسته و به آب یا صابون اکتفا میکنند توجه به این نکات که آب هرگز پاک کننده ی خوبی به تنهایی نخواهد بود و صابون ها نیز اغلب ضروری است که آب هرگز پاک کننده ی خوبی به تنهایی نخواهد بود و صابون ها نیز اغلب پی هاش بالای 7 داشته و قلیای آنها پوست را خشک و استفاده مداوم موجب پیری زودرس پوست شما خواهد شد.پی هاش نرمال پوست عددی بین 4.5تا6 است و مناسبترین پاک کننده باید پی هاش نزدیک پوست شما داشته باشد.

برترین محصولات پاک کننده صورت را از فروشگاه اینترنتی ویترین زیبا بخواهید.

بهترین روش شستشوى صورت:

بهترین روش،شستشوى دو مرحله ای است که طى آن، مقدارى شیر پاک کن را به پد زده و با حرکات دورانى صورت را پاک کنید و با آب ولرم آبکشى نمایید و توجه کنید که براى لب و چشم از پاک کننده ى مخصوص استفاده کنید چرا که پاک کننده مخصوص لب چربى رژ را به آسانى پاک میکند و با پاک کننده ى چشم به راحتى از شر ریمل هاى ضد آب خلاص میشوید بدون آنکه با مژه هاى خود زمان زیادى جلوى آینه کلنجار رفته و شاهد کنده شدن آن ها باشید.

قدم دوم استفاده از ژل،فوم و تونر است که باقی مانده ی مواد آرایشى و کرم را از منافذ عمقى پاک میکند .

صابون های اسیدى خاصی به نام پن و نام علمی سیندت در و بازار موجودند که پی هاش نزدیک به ۶ داشته و به پوست آسیب نمیرسانند پس اگر به شستشوى صورت خود به صابون عادت دارید پن را جایگزین کنید.

پاک کننده و شوینده:

پاک کننده و شوینده به ترتیب دو دسته ی بدون نیاز به آبکشى و نیازمند آبکشی تقسیم میشوند.

برترین محصولات پاک کننده صورت را از فروشگاه اینترنتی ویترین زیبا بخواهید.

انواع پاک کننده ی صورت:

شیر پاک کن (cleansing milk) :

سازگار ترین محصول جایگزین صابون برای شستشوی صورت شماست و درصد چربی موجود در آن از خشکى فیس شما جلوگیرى میکند و براى پوستهاى خشک،نرمال و نرمال مایل به چرب سازگار است اما اگر پوستى چرب دارید براى عدم ایجاد آکنه و افزایش چربى از شیر پاک کن استفاده نکنید و ژل ها ی خنثی را جایگزین کنید.

 ژل پاک کننده (cleansing gel) :

مانند شیر پاک کن بوده و مقدارى کف میکند و براى پوستهاى چرب انتخاب مناسبی است و درست مانند شیرپاک کن نیازمند شستشواست.

فوم پاک کننده (cleansing foam) :

کف کننده بوده و انواع مختلفی دارند که غیر از پاک‌ کردن آرایش ،چربى پوست را متعادل میکنند و براى پوستهاى حساس مناسبند.

 

ادامه مطلب در . . . 

تعداد صفحات : 3

اطلاعات کاربری
  • فراموشی رمز عبور؟
  • آرشیو
    آمار سایت
  • کل مطالب : 22
  • کل نظرات : 0
  • افراد آنلاین : 1
  • تعداد اعضا : 0
  • آی پی امروز : 14
  • آی پی دیروز : 3
  • بازدید امروز : 42
  • باردید دیروز : 4
  • گوگل امروز : 0
  • گوگل دیروز : 1
  • بازدید هفته : 91
  • بازدید ماه : 224
  • بازدید سال : 1,841
  • بازدید کلی : 8,353